Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih.

Spominske kartice

Spominske kartice


Prikaži:
Razvrsti po:

KINGSTON Canvas Go! microSD 64GB Class 10 UHS-I U3 (SDCG2/64GBSP) spominska kartica

Kingston Canvas Go! microSD spominska kartica je zasnovana za uporabo na poti, kar jo naredi idealno za snemanje življenjskih dogodivščin v 1080p ali celo 4K kakovosti. Lahko ste prepričani, da bodo vaši spomini varni, ko boste dokumentirali vaše naslednje potovanje z GoPro kamero, dronom ali drugo snemalno napravp. Kartice Kingston Canvas so trpežne, tako da jih lahko uporabite kjerkoli z zaupanjem, da bodo vaše fotografije, videoposnetki in drugi podatki zaščiteni, celo v neugodnih razmerah. Idealna za mobilne uporabnike - posnemite najnovejši pohod, avanturo pod vodo ali potovanje 4K video - napredni UHS-I U3 vmesnik naredi kartico idealno za 4K kakovost Prenesite in uredite svoje spo..

15.03€ Brez DDV: 12.32€

Kingston Canvas Go! microSD 64GB Class 10 UHS-I U3 adapter (SDCG2/64GB) spominska kartica

Kingston Canvas Go! microSD spominska kartica je zasnovana za uporabo na poti, kar jo naredi idealno za snemanje življenjskih dogodivščin v 1080p ali celo 4K kakovosti. Lahko ste prepričani, da bodo vaši spomini varni, ko boste dokumentirali vaše naslednje potovanje z GoPro kamero, dronom ali drugo snemalno napravp. Kartice Kingston Canvas so trpežne, tako da jih lahko uporabite kjerkoli z zaupanjem, da bodo vaše fotografije, videoposnetki in drugi podatki zaščiteni, celo v neugodnih razmerah. Kartica ima priložen adapter Idealna za mobilne uporabnike - posnemite najnovejši pohod, avanturo pod vodo ali potovanje 4K video - napredni UHS-I U3 vmesnik naredi kartico idealno za 4K kakovost ..

15.30€ Brez DDV: 12.54€

KINGSTON Canvas Go! SDXC 128GB Class 10 UHS-I U3 (SDG/128GB) spominska kartica

Kingston Canvas Go! SDXC 128GB spominska kartica je zasnovana za uporabo na poti, kar jo naredi idealno za snemanje življenjskih dogodivščin v 1080p ali celo 4K kakovosti. Kartica je zelo trpežna, zato ste lahko prepričani, da bodo vaši spomini (videoposnetki, fotografije in drugi podatki) varni, ko boste dokumentirali vaše naslednje potovanje z vašim DSLR-jem, dronom ali drugo SD kompatibilno kamero. - idealna za DSLR, drone in druge SD kompatibilne kamere - Class 10 UHS-I U3; branje do 90MB/s, pisanje do 45MB/s - Dimenzija: 24 x 32 x 2,1 mm - Format exFAT (SDXC) - Temperatura delovanja -25°C do 85°C - Temperatura shranjevanja -40°C do 85°C - Napetost 3.3V..

29.65€ Brez DDV: 24.30€

KINGSTON Canvas Go! SDXC 512GB Class 10 UHS-I U3 (SDG/512GB) spominska kartica

Kingston Canvas Go! SDXC 512GB spominska kartica je zasnovana za uporabo na poti, kar jo naredi idealno za snemanje življenjskih dogodivščin v 1080p ali celo 4K kakovosti. Kartica je zelo trpežna, zato ste lahko prepričani, da bodo vaši spomini (videoposnetki, fotografije in drugi podatki) varni, ko boste dokumentirali vaše naslednje potovanje z vašim DSLR-jem, dronom ali drugo SD kompatibilno kamero. - idealna za DSLR, drone in druge SD kompatibilne kamere - Class 10 UHS-I U3; branje do 90MB/s, pisanje do 45MB/s - Dimenzija: 24 x 32 x 2,1 mm - Format exFAT (SDXC) - Temperatura delovanja -25°C do 85°C - Temperatura shranjevanja -40°C do 85°C - Napetost 3.3V..

257.52€ Brez DDV: 211.08€

KINGSTON microSDHC 16GB Canvas Select Class10 UHS-I (SDCS/16GB) spominska kartica

Spominska kartica Kingston microSDHC Canvas Select UHS-I (SDCS/16GB) je narejena za zanesljivost in snemanje HD filmov in slik na vašem Android telefonu. Canvas React kartice so testirane za trpežnost, tako da jo lahko vzamete s seboj kamorkoli s samozavestjo, da so vaši podatki varni. - Class 10 UHS-I hitrost - vodoodpornost, zaščita pred rentgenskimi žarki na letališčih, odporna na temperaturo - delovanje na: -25°C to 85°C - shranjevanje na: -40°C do 85°C ..

3.45€ Brez DDV: 2.83€

KINGSTON microSDHC 16GB Class4 (SDC4/16GB) spominska kartica

Secure Digital kartica je primerna za shranjevanje vseh vrst podatkov. Kot za vse svoje izdelke, tudi za microSecure digital kartice, Kingston zagotavlja kar 60 mesečno garancijo. Kingston je danes sinonim za kvaliteto po dostopni ce ni. Kartica ponuja Class 4 hitrost, kar pomeni minimalno 4MB/sec prenosa podatkov...

3.04€ Brez DDV: 2.49€

KINGSTON microSDHC 8GB Class4 (SDC4/8GB) spominska kartica

MicroSD kartica je primerna za shranjevanje vseh vrst podatkov. Kot za vse svoje izdelke, tudi za microSecure digital kartice, Kingston zagotavlja kar 60 mesečno garancijo. Kingston je danes sinonim za kvaliteto po dostopni ceni. Kartica ponuja Class 4 hitrost, kar pomeni minimalno 4MB/sec prenosa podatkov...

3.17€ Brez DDV: 2.60€

SANDISK Ultra microSD UHS-I 16GB (SDSQUNS-016G-GN3MA) spominska kartica

SANDISK Ultra microSD UHS-I spominska kartica vam omogoča, da shranite več kakovostnih fotografij in videoposnetkov Full HD v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. So idealno dopolnilo za pametne telefone in tablične računalnike Android. Aplikacija SanDisk Memory Zone, ki je na voljo v trgovini Google Play, omogoča enostavno pregledovanje, dostopanje in varnostno kopiranje vseh datotek iz pomnilnika telefona na enem priročnem mestu. Če želite, da bo vaš pametni telefon deloval na najvišji zmogljivosti, lahko to aplikacijo nastavite na samodejno nalaganje datotek iz notranjega pomnilnika pametnega telefona na pomnilniško kartico. Današnje mobilne naprave imajo napredne zmogljivosti fo..

3.93€ Brez DDV: 3.22€

Loading...
Loading...