Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih.

Crucial

Prikaži:
Razvrsti po:
CRUCIAL Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB 3000 DDR4 UDIMM pomnilnik ni na zalogi

CRUCIAL Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB 3000 DDR4 UDIMM pomnilnik

CRUCIAL Ballistix Tactical Tracer RGB gaming pomnilnik vam nudi 16 LED diod v 8 območjih, vgrajenih v zgornji rob modula, s čimer lahko izbirate barvno shemo vaše naprave in drugih komponent. Prilagodite barve in svetlost LED diod, jih vklopite ali izklopite, preklapljajte med različnimi ali pa sinhronizirajte osvetlitev vašega pomnilnika z drugimi komponentami, z uporabo programske opreme vašege matične plošče.Prilagodite barvno shemo vašega računalnika s 16 RGB LED v 8 območjih na vsakem modulu.Izberite RGB LED vzorce in prilagodite svetlost.Upravljajte LED diode s Ballistix M.O.D. RGB programsko opremo ali programsko opremo na matični plošči.Ustvarite svojo lastno svetlobno temo s svojim ..

134.38€ Brez DDV: 110.15€

CRUCIAL BX500 480GB 2,5" SATA3 (CT480BX500SSD1) SSD

SSD Crucial BX500 poviša hitrost, zanesljivost in učinkovitost vašega sistema za leta delovanja. Zaženite sistem v sekundah in poletite preko zahtevnih aplikacij v SSDjem, ki združuje najnovejš o 3D NAND flash tehnologijo z dokazanim uspehom BX serije. SSD ni samo shramba podatkov ampak pohitritev sistema v skoraj vseh aspektih delovanja...

69.82€ Brez DDV: 57.23€

Loading...
Loading...